תוכנית

Download Program

09:30 - 10:30

התכנסות והרשמה

10:30 - 10:50

ברכות ודברי פתיחה

אלי כהן, מנכ"ל המכללה האקדמית תל-חי
שמעון עמר, נשיא מכללת אוהלו

10:50 - 11:30

MW ערן פיק, יינן יקב צרעה

שונות אקלימית בכרמים בישראל

11:30 - 12:10

עמרי רם, יינן Chateau Lafleur

שאטו לאפלר, היסטוריה של מצוינות

12:10 - 12:30

הפסקת קפה

12:30 - 13:00

אייל דרורי, יינן, DiSAFA ,Universita di Torino

Simonit & Sirch: The Branched Pruning Method 

13:00 - 13:40

Dr. Pascal Chatonnet, International Consultant in Viticulture and Enology

From Vine to Bottle: BORDEAUX Grand Crus Evolution in the Last 20 Years

13:40 - 14:10

דר' מאיר שליסל, החוג למדעי המזון ומנהל מעבדות, המכללה האקדמית תל-חי

אף ולשון אלקטרוניים – אנליזות יין מתקדמות

14:10 - 15:00

הפסקת צהריים

15:00 - 15:30

Dr. Pascal Chatonnet, International Consultant in Viticulture and Enology

Brettanomyces in Red Wines: Origin, Consequences and Control  

15:30 - 16:00

אריאל אריאב, אריאב מיצוב דעה ברשת

עולם היין ברשתות החברתיות

16:00 - 16:30

יאיר גרבוז, צייר

היין הישראלי והשפעתו על תיירות הפנים

ניהול מקצועי והנחייה: איתי להט, מנהל תכנית היין - המכללה האקדמית תל-חי