כנס חדשנות במזון מתחילים בתל-חי

עקב משבר הקורונה אנו מבקשים לעקוב לאחר מידע באתר בקשר לקיום הכנס בתאריך המתוכנן.  

בינתיים אתם מוזמנים לארוע MeetUp וירטואלי דרך זום בנושא " פודטק בצל משבר הקורונה – השלכות עכשוויות וביום שאחרי "

הארוע יתקיים ביום שני ה- 6.4 בשעה 15:00 עד 17:00 . ישתתפו בו מומחים מהתעשייה, אקדמיה, בית חולים (תזונה) וחממת פודטק. 

הארוע הוא חינמי לחלוטין וכל מה שאתם צריכים לעשות זה להרשם בלינק הבא: https://zoom.us/webinar/register/WN_ymDTbRMuQJKNNnermfQWlg

 

כנס ה- 7 חדשנות במזון מתחילים בתל-חי - יום חמישי ה- 25 ביוני 2020

הכנס ה-7 ב"חדשנות במזון – מתחילים בתל-חי " הינו אחד מהכנסים הבולטים והחשובים שנעשים בישראל בתחום המזון והפודטק. זהו כנס ייחודי המשלב בין אקדמיה לתעשייה, בין העולם המדעי לעולם היישומי, בין יזמות מהאקדמיה לבין הקמת חברה בפריפריה. יש בכנס הזה שילוב של הרצאות מפי בכירי הטכנולוגים בארץ, יזמי פודטק, אורחים בינלאומיים ממכוני מחקר וממוסדות אקדמיים וכמובן הסטודנטים של תל-חי מהחוג למדעי המזון שיציגו את פיתוח המוצרים היצירתי והחדשני שלהם. השנה הכנס יהיה בדגש הקמת מכון המזון הלאומי בישראל בצפון. 

ועדה מדעית: ד"ר אופיר בנימין, ד"ר פאולה פיטשני, ד"ר מאיר שליסל, ד"ר עינב קליגר, ד"ר קרן קלס, ד"ר פייגה מגזל 


ניתן להירשם לכנס. במידה והכנס לא יתקיים עקב משבר הקורונה דמי ההשתתפות יוחזרו במלואם.

רישום מוקדם - 200 ש"ח       רישום מ ה- 6 ביוני וביום הכנס - 300 ש"ח