כנס חדשנות במזון ה- 8
כנס חדשנות במזון ה- 8 - יום חמישי ה- 24 ביוני 2021
הכנס ה- 8 ב" חדשנות במזון - מתחילים בתל חי" הינו אחד מהכנסים הבולטים והחשובים שנעשים בישראל בתחום המזון והפודטק.
זהו כנס ייחודי המשלב בין אקדמי הלתעשיה, בין העולם המדעי לעולם היישומי, בין יזמות מהאקדמיה לבין הקמת חברה בפריפריה.
בין מושבי הכנס:
* מושבי תוכן מרתקים המשלבים מחקר אקדמי ותעשייה
* הצגת חברות פודטק מהצפון
* הצגת פיתוח מוצרים של הסטודנטים
וועדה מדעית: פרופ' סגולה מוצפי, דר' אופיר בנימין, דר' פאולה פיטשני ודר' מאיר שליסל