התחרות הארצית ה-16 "הגשר הסינית"

ביום חמישי, 11 למאי 2017, תארח המכללה האקדמית תל-חי את התחרות הארצית  ה-16 "הגשר לסינית" לתלמידי אוניברסיטאות בישראל.
התחרות, בהשתתפות הנציגים הרשמיים של שגרירות סין בישראל, עיתונאים סיניים ומקומיים, כמו גם אורחים נכבדים, תכלול שלושה חלקים עיקריים: נאומים בשפה הסינית על הנושא "חלומות מאירים את העתיד", חידון על השפה, התרבות וההיסטוריה של סין, והופעות אמנותיות.
בתחרות ישתתפו נציגים של ארבעה מוסדות להשכלה גבוהה בהם קיימים חוגים ללימודי אסיה: האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל-אביב, אוניברסיטת חיפה והמכללה האקדמית תל-חי.
הזוכה במקום ראשון בתחרות ייצג את ישראל בתחרות הבינלאומית שתיארך בסין ביולי 2017.
הזוכה במקום השני ייסע לסין כצופה בתחרות הבינלאומית.
התחרות "הגשר לסינית" הינה חגיגה של השפה והתרבות המרתקות של סין ומיצג ההשגים המרשימים של תלמידי החוגים ללימודי אסיה בישראל.
בואו לתמוך בנציגים של תל-חי ולצפות בתחרות! מחכים לכם!