כנס חדשנות בענף המזון

כנס ה- 6 חדשנות במזון מתחילים בתל-חי - יום חמישי ה- 27 ביוני 2019.

הכנס ה6 ב"חדשנות במזן – מתחילים בתל חי " הינו אחד מהכנסים הבולטים והחשובים שנעשים בישראל בתחום המזון והפודטק. זהו כנס ייחודי המשלב בין אקדמיה לתעשייה, בין העולם המדעי לעולם היישומי, בין יזמות מהאקדמיה לבין הקמת חברה בפריפריה. יש בכנס הזה שילוב של הרצאות מפי בכירי הטכנולוגים בארץ, יזמי פודטק, אורחים בינלאומיים ממכוני מחקר וממוסדות אקדמיים וכמובן הסטודנטים של תל חי מהחוג למדעי המזון שיציגו את פיתוח המוצרים היצירתי והחדשני שלהם.

השנה הכנס יהיה בדגש הקמת מכון המזון הלאומי בישראל בצפון – נדון בהשלכות של זה על התעשייה בדגש התעשייה הקטנה והבינונית. איך המכון יחבר בין הנעשה באקדמיה לבין התעשייה וכיצד ייראה עולם הפודטק והמזון בארץ בעוד 10-20 שנה בהובלתו של מכון המזון .

ועדה מדעית: פרופ' סגולה מוצפי, דר' אופיר בנימין, דר' פאולה פיטשני  ודר' מאיר שליסל

דמי השתתפות בכנס (הרמשה מוקדת): 100 ש"ח

דמי השתתפות בכנס (הרשמה ביום הכנס): 150 ש"ח